De Warmste Week heeft een nieuwe vlam - Het Nieuwsblad Mobile

Beste Boomhutters,

Naar jaarlijkse gewoonte nemen we dit jaar ook deel aan de Warmste Week. We vinden het belangrijk om zeker ook dit jaar even stil te staan bij deze actie.

In deze speciale tijden moeten we natuurlijk op zoek gaan naar een alternatief voor onze “warmste markt” Het is evident dat deze formule dit jaar niet kan doorgaan. De oproep van de organisatoren is om hulp te bieden waar nodig, om vrijwilligerswerk te doen, om buren of vrienden te helpen. Als school steunen wij dit initiatief maar kunnen hieraan niet deelnemen met de kinderen.

Wij kozen ervoor om aan de slag te gaan met een kluskaart zodat de kinderen een klusje uitvoeren en het geld hiervoor doneren aan een initiatief dat wij als team kozen. Natuurlijk willen we niet aanmoedigen dat de kinderen geld krijgen om te helpen met dagdagelijkse taken. Wij zullen hierrond in de klassen nog de nodige uitleg geven. Als ouder kan u dit ook van deze gelegenheid gebruik maken om hierrond een dialoog te starten met uw kind.
Indien u meer informatie wil over de warmste week dan kan u steeds terecht op: www.warmsteweek.be 

Home - Minor-Ndako 
Dit jaar kozen wij ervoor om Minor Ndako te steunen. Minor Ndako heeft verschillende initiatieven, waaronder leefgroepen waar kinderen opgevangen worden voor korte of lange tijd omdat ze tijdelijk niet bij hun ouders kunnen wonen. Een van onze leerkrachten heeft nauw contact met de leefgroep Koala. Zij fungeert als steunfiguur voor een jongetje die in deze leefgroep woont. 
Indien u meer informatie wenst over Minor Ndako, Koala of over de rol van steunfiguren of vrijwilligers binnen deze organisatie dan kan u steeds de site raadplegen: www.minor-ndako.be 

Spreek gerust de mensen van werkgroep Warmste week aan bij meer vragen: Ilse, Elke en Marie.

Met vriendelijke groet,

Ruben Wiedijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.