Beste ouder(s)

Ik krijg vaak de vraag hoe jullie als ouders opvang kunnen voorzien. Graag had ik een aantal tips meegegeven:

Tips voor opvang van kinderen tijdens de (verlengde) herfstvakantie: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/10/26/kinderen-kunnen-niet-naar-school-en-mogen-niet-naar-grootouders/

1. Attest aanvraag tijdelijke werkloosheid
Het attest in bijlage laat u als ouders toe om tijdelijke werkloosheid wegens overmacht door corona aan te vragen. Dit kan u helpen om uw kind op maandag 9 en dinsdag 10 november zelf op te vangen.
Meer informatie is te vinden op de website van de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening www.rva.be.

2. Noodopvang door de gemeente Beersel
Gelet op de beslissing van de Vlaamse regering om de herfstvakantie te verlengen tot en met 11 november zal de gemeente Beersel in samenwerking met 3W+ Kinderopvang NOODOPVANG organiseren voor kinderen waarvan beide ouders buitenshuis moeten blijven werken. Dit mits een attest van essentieel beroep van beide werkgevers. Er worden 30 opvangplaatsen voorzien en dit telkens van 8u tot 18u.

Heeft u echt NOODOPVANG nodig op één of beide dagen?
Neem ten laatste morgen contact op met de directie. Gelieve de attesten van de werkgevers zo snel mogelijk te bezorgen. Vanzelfsprekend vangen we die dagen enkel gezonde kinderen op.
We geven dan volgende gegevens door aan de noodopvang: naam, adres, geboortedatum, klas, telefoonnummer waar we ouders of een contactpersoon kunnen bereiken mocht dat nodig zijn. Ouders verklaren ook op eer dat hun kind gezond is.

Met vriendelijke groet,

Ruben Wiedijk
Directeur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.