Er is momenteel zeer veel gaande in de wereld. Regelmatig komen er in de ronde onderwerpen ter sprake zoals de hongersnood in Zuid-Soedan, Jemen, Nigeria en Somalië. Dit raakt ons. De toestand daar is zeer slecht. 20 miljoen mensen, van wie 1,4 miljoen kinderen, lijden aan ernstige ondervoeding en zijn in gevaar. Volgens de VN is dit de ergste humanitaire ramp sinds 1945.

Als kinderrechtenschool kunnen we dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Daarom organiseren we een hele week lang ‘One mile a day voor consortium 12-12’.

In de week van 12 tot 19 juni zullen de kinderen van de lagere school hun dagelijkse ‘One mile a day’ laten sponsoren. De ‘One Mile’ op De Boomhut is onderverdeeld in 4 toeren van 400 m.

Elke toer kan worden gesponsord met een zelf te bepalen bedrag. Het gesponsorde geld wordt meegegeven in een gesloten envelop (met naam en klas). Natuurlijk mogen de kinderen ook andere mensen (oma, opa, tante, …) vragen om mee te sponsoren.

Het geld en de sponsorkaart worden ten laatste op maandag 12 juni mee naar school gebracht.

We willen jullie alvast bedanken voor jullie steun. We hopen op deze manier ons steentje bij te dragen en onze kinderen een bredere kijk op de wereld te geven.

Het boomhutteam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.